2

Heeft u een vraag? Peter Paul helpt u graag verder!

Vragen over behandelingen of klachten? Wij zijn altijd bereikbaar via de onderstaande contactgegevens:

Neem contact op

Stabilisatie

Wanneer de behandeling is afgerond, is het belangrijk om uw spieren te blijven trainen. Deze fase is essentieel voor het effect en resultaat van de therapie op de lange termijn. In deze fase worden de diepe rugspieren op onze speciale trainingsapparatuur getraind. Door het trainen van deze diepe spieren maakt u de rug stabieler en voorkomt u dat de pijnklachten weer terug komen. Deze stabilisatietraining zal gedurende een periode van 9 weken 2 keer per week plaatsvinden.

Evaluatie

Nadat u de stabilisatietraining heeft afgerond, vindt er een evaluatie plaats. Daarbij wordt weer beruik gemaakt van de Medi Mouse en de Back-check, om samen met u een persoonlijk vervolg van het behandelplan op te stellen. Op deze manier blijft het succesvolle resultaat van de stabilisatiefase behouden.

Zelfstandig trainen

Nadat u het eerste stabilisatie protocol op een goede manier heeft afgerond, kunt u ervoor kiezen om zelfstandig te gaan trainen op de DorSano trainingsapparatuur. Hierdoor traint u de juiste spieren en ziet u op een display precies wat er in uw rug gebeurt. Zo is de apparatuur in feite uw therapeut, die u tijdens de oefeningen laat zien of u de bewegingen op de juiste manier uitvoert. Wij controleren uw vorderingen iedere 3 maanden door middel van de Back-check.

Meer informatie over DorSano, neem direct contact met ons op.Bianca

Bianca helpt u graag verder!
Bel 0548 52 18 19 of stuur een bericht:
Stel een vraag

Neem direct contact met ons op
0548 52 18 19
U kunt ons natuurlijk altijd bereiken per e-mail: info@dorsano.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×