Nekpijn

Ruim 1,5 miljoen Nederlanders hebben regelmatig last van nekklachten. 10 % hiervan heeft een aanwijsbare structurele afwijking als oorzaak. Voorbeelden zijn onder andere een hernia en artrose (slijtage). Dit soort specifieke nekklachten zijn via MRI scans of röntgenfoto’s aan te duiden. Echter 90 % van de nekklachten hebben geen duidelijk aanwijsbare reden, de zogenaamde Cheap barbour aspecifieke nekklachten.

In de kliniek  zien wij  regelmatig mensen die al jaren klachten hebben en allerlei vormen van therapie geprobeerd hebben, met weinig of geen blijvend resultaat. De methode die vaak gehanteerd wordt is vaak gericht op het bestrijden van de symptomen. Door middel van pijnstillers,  massage,  stroomprikkels, TENS of rekkingen.

Blijven de klachten aanhouden dan worden deze vaak ten onrechte toegeschreven aan stress of psychische problemen.

De meeste nekklachten hebben wat we noemen een ’mechanische’ oorzaak.  De beweging van de wervels en de onderlinge sturing loopt niet zoals het hoort. Het lichaam probeert dan letterlijk krampachtig de nekbeweging af te remmen en geeft pijn als waarschuwingssignaal af. De pijn en spierspanning woolrich damen is een  beschermingsmechanisme van je eigen lichaam.

Bij  onze kliniek wordt gewerkt met een uniek 3 fasen methodiek waarbij direct de oorzaak wordt gezocht en aangepakt!

Neem direct contact met ons op
0548 52 18 19
U kunt ons natuurlijk altijd bereiken per e-mail: info@dorsano.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×