2

Heeft u een vraag? Peter Paul helpt u graag verder!

Vragen over behandelingen of klachten? Wij zijn altijd bereikbaar via de onderstaande contactgegevens:

Neem contact op
Office 2016 Key Office Professional Plus 2016 Genuine Original Key & Digital Download Activate both 32 / 64 bit version. Support all Languages Version microsoftwarestore Windows 10 Product Keys on sale now 70% off! Microsoft Store offers cheap Windows 10 Keys, Windows 7 Keys and Office 2013 Keys at lowest prices.https://www.parajumpersonlinesale.be parajumpers sale

Behandeling

Hoewel erg veel mensen last hebben van hun nek en/of rug, zijn de klachten en oorzaken per persoon verschillend. Daarom stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op. Welke spieren moet u trainen en hoeveel behandelingen zijn daarvoor nodig? Over het algemeen kunnen wij onze patiënten in 10 tot 15 behandelingen van de pijn afhelpen. Daarna komt de laatste fase, de stabilisatiefase zodat we zeker weten dat de rugklachten stabiliseren en de problemen weg blijven.

Mobilisatie

De behandeling bestaat uit het weer mobiel maken van de wervels. Het richt zich specifiek op de delen in de wervelkolom waar wervels niet of minder goed bewegen ten opzichte van elkaar. Deze mobilisatie gebeurt onder begeleiding van de DorSano-therapeut. Hiervoor maken we gebruik van de DorSano oefenstoelen.

Training op de DorSano oefenstoelen

De reactivatietraining begint op een DorSano oefenstoel. Deze oefenstoel is zo ontworpen dat ze een maximale ondersteuning geven aan de personen die behandeld wordt. Dat betekent dat u tijdens de oefeningen niet bang hoeft te zijn voor pijnscheuten. Zo kunt u zich concentreren op het mobiliseren en herprogrammeren van uw onderrug en ten gevolge daarvan wordt de pijn minder. Een sessie op de DorSano oefenstoel duurt ongeveer 20 minuten. De behandeling gaat snel, omdat u direct aan de slag kunt. U hoeft zich niet om- of uit te kleden en er gaat geen uitgebreide warming-up aan de behandeling vooraf.

Na de mobilisatie- en reactivatietraining komt de stabilisatiefase, zodat we zeker weten dat de rugklachten stabiliseren en de problemen wegblijven. Lees hier meer over het stabiliseren van uw rugklachten.Lilian

Lilian helpt u graag verder!
Bel 0548 52 18 19 of stuur een bericht:
Stel een vraag

Neem direct contact met ons op
0548 52 18 19
U kunt ons natuurlijk altijd bereiken per e-mail: info@dorsano.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×