Behandeling

Na de diagnose met de Medi Mouse en de Back-check maken we een persoonlijk behandelplan. Deze tweede fase bestaat uit het weer mobiel maken van die delen in de wervelkolom waar wervels ten opzichte van elkaar niet of minder bewegen. Deze mobilisatie gebeurt ook onder begeleiding van de therapeut. Hiervoor maken we gebruik van de DorSano oefenstoelen.

Persoonlijk behandelplan

Hoewel erg veel mensen last hebben van hun nek en/of rug, zijn de klachten en oorzaken per persoon verschillend. Daarom stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Welke spieren moet u trainen en hoeveel behandelingen zijn daarvoor nodig? Over het algemeen kunnen wij onze patiënten in 10 tot 15 behandelingen van de pijn afhelpen. Daarna komt de laatste fase, de stabilisatiefase zodat we zeker weten dat de rugklachten stabiliseren en de problemen weg blijven.

Training op de DorSano oefenstoelen

De reactivatie training begint op een DorSano oefenstoel. De reactivatie training begint op een DorSano oefenstoel. Deze stoelen zijn zo ontworpen dat ze een maximale ondersteuning geven aan de personen die behandeld. Dat betekent dat u tijdens de oefeningen niet bang hoeft te zijn voor pijnscheuten. Zo kunt u zich concentreren op het mobiliseren en herprogrammeren van uw onderrug en als gevolg daarvan wordt de pijn minder. Een sessie op de DorSano oefenstoel duurt ongeveer 20 minuten. De behandeling gaat snel, omdat u direct aan de slag kunt. U hoeft zich niet om- of uit te kleden en er gaat geen uitgebreide warming-up aan de behandeling vooraf.Martine

Martine helpt u graag verder!
Bel 0548 52 18 19 of stuur een bericht:
Stel een vraag

Neem direct contact met ons op
0548 52 18 19
U kunt ons natuurlijk altijd bereiken per e-mail: info@dorsano.nl

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×